- Carpaccio (καρπάτσο)
- Farfalle με βότκα, σολομό και πράσινο πιπέρι
- Risotto alla milanese
- Risotto με provola και σαμπάνια
- Tαλιατέλες Σισιλιέν
- Αγκινάρες και πατάτες στο φούρνο για ψητό κατσίκι
- Αρωματική τάρτα ρυζιού
- Αστακομακαρονάδα
- Αυγά με πουρέ πατάτας
- Βίδες με τόνο
- Ζύμη για καλτσόνε
- Ζύμη για καλτσόνε (2)
- Ζύμη για πίτσα
- Καβουρομακαρονάδα
- Καλτσόνε με ζαμπόν
- Καλτσόνε με κιμά
- Καλτσόνε με κρεμμύδια
- Καλτσόνε με λαχανικά
- Κανελόνια κονφετί
- Κανελόνια με τόνο
- Καρμπονάρα
- Καρμπονάρα αλα Κατερίνα
- Λαζάνια με μανιτάρια
- Λαζάνια στον φούρνο από την Εμίλια Ρομάνια
- Μακαρόνια
- Μακαρόνια με αρακά
- Μακαρόνια με γαρίδες και σκόρδο
- Μακαρόνια με μπλε τυρί
- Μακαρόνια με σάλτσα και ελιές
- Μακαρόνια ρηγατόνι
- Μανιτάρια τηγανητά με αντζούγιες
- Μαύρες ταλιατέλες από μελάνι σουπιάς με σολομό
- Μελιτζάνες αλά Ναπολιτάνα Αρώματα και χρώματα!
- Μπιφτέκια με τσίλι
- Ντοματόσουπα
- Πατάτες ψητές με τυριά
- Πένες με μπρόκολο
- Πέννες με κρέμα γάλακτος
- Πίτσα αφράτη
- Πίτσα με γαρίδες και ξυνόμηλα
- Πίτσα με προσιούτο και μάνγκο
- Πίτσα με προσιούτο και μοτσαρέλα
- Πίτσα με ροκφόρ και ανανά
- Πίτσα με τυρί και ξηρούς καρπούς
- Πίτσα με φέτα και ελιές
- Πίτσα με χοιρινό και ανανά
- Ραβιόλια με γέμιση μυζήθρας
- Ρύζι με μύδια και μπέικον καπνιστό
- Σούπα μινεστρόνε
- Σπαγγέτι αλά καρμπονάρα (Spaghetti alla Carbonara)
- Τααλιατέλες με καβούρι
- Ταλιατέλες με σάλτσα τόνου
- Ταλιατέλλες με σάλτσα
- Τηγανητά θαλασσινά με σάλτσα ταρτάρ
- Τορτελίνια αλά κρεμ
- Τορτελίνια με σάλτσα φασκόμηλου
- Τορτελίνια σουφλέ
- Φαρφάλες με καπνιστό σολομό
- Φαρφάλες με ρικότα
Ιταλική κουζίνα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου